SK Olympie Dolní Břežany

Aktuality Mladší dorost

⚽️JAK SI VEDL BŘEŽANSKÝ DOROST PROTI MNÍŠKU p. BRDY? 🏃🏃‍♂️⚽️

27.3. 2022: DOLNÍ BŘEŽANY – MNÍŠEK POD BRDY 7:2

„Dlouho očekávaný začátek jarní části sezony přišel, v prvním kole jsme na domácí půdě za krásného počasí přivítali Mníšek pod Brdy. Zápas se nevyvíjel podle našich představ, přestože jsme většinu času měli hru pod kontrolou, tak se nedařilo střelecky prosadit. Jak už to bývá, soupeř z ojedinělé akce trestal a vedl od šestnácté minuty 1:0. Zbytek poločasu se nesl v duchu dobývání jejich branky. Podařilo se vyrovnat a vytvořit si další příležitosti na minimálně dalších 5 branek. To se bohužel nepodařilo a poločas skončil 1:1.“ shrnuje vývoj první poloviny turnaje trenér břežanského dorostu, Jakub Maláček. Druhá půle probíhala v obdobném duchu. Nakonec se podařilo skórovat a vypadalo to, že břežanští soupeře definitivně zlomí. Soupeř to nevzdal a krásnou brankou 13 minut před koncem vyrovnal.
To začínalo být přo břežanský dorost kritické. Za žádnou cenu neprohrát na domácím hřišti se ukázalo být velkou motivací. Kluci ukázali velkou vnitřní sílu, obratem šli znovu do vedení a v posledních deseti minutách vstřelili celkem pět branek. „Výsledek 7:2 vypadá jednoznačně, ale nebylo tomu tak. Mníšek na rozdíl od podzimu přijel připraven a rval se do poslední chvíle“, vysvětluje trenér Maláček. ⚽️🏃‍♂️
Myslí si, že vedle kvality družstva rozhodla i podařená zimní příprava, kdy dorost odehrál spoustu těžkých zápas, byť na umělé trávě, i když přechod na přírodní trávu dělal týmu problémy.
Branky zápasu: Černý 2x, Chochola 2x, Bříza 2x, Válek 1x ⚽️🏆🥳

Ostatní aktuality